Araç'ta Mavi Kapakla Tekerlekli Sandalye Sahibi Oldu - Son Dakika
Yerel

Araç'ta Mavi Kapakla Tekerlekli Sandalye Sahibi Oldu

Araç\'ta Mavi Kapakla Tekerlekli Sandalye Sahibi Oldu

Kastamonu'nun Araç ilçesinde Munayrat Dayanışma ve Kaynaşma Derneği tarafından başlatılan 'Mavi kapak toplama' kampanyası kapsamında engelli bir vatandaşa tekerlekli sandalye alındı.

27.05.2012 13:55

Kastamonu'nun Araç ilçesinde Munayrat Dayanışma ve Kaynaşma Derneği tarafından başlatılan 'Mavi kapak toplama' kampanyası kapsamında engelli bir vatandaşa tekerlekli sandalye alındı.

Dernek tarafından başlatılan kampanya sayesinde 6 ay içersinde toplam 300 kilo toplanan mavi kapaklar ile ilçede yaşan ihtiyaç sahibi engelli Sadık Kasapbaşı'nı tekerlekli sandalye hediye edildi. "Tane Tane Kapakları Toplayalım Adım Adım Engelleri Aşalım" adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Dernek öncülüğünde ilçede toplanan mavi kapaklar sayesinde tekerlekli sandalyesine kavuşan Sadık Kasapbaşı, ihtiyacı olmasına rağmen maddi imkansızlıklardan dolayı alamadığını ve proje sayesinde tekerlekli sandalye sahibi olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Dernek Başkanı Murat Yalçın, plastik kapakların toplanarak tekerlekli sandalye sayısının artmasını umduklarını belirterek, "Projeye yurdun dört bir yanındaki hemşehrilerimizden büyük destek geldi. Aldığımız destek bizleri çok sevindirdi. Bu kampanya çok yönlü bir kampanya; Çocuklar bu sayede küçüklükten itibaren paylaşma ve yardımda bulunma duygusuyla tanışıyorlar" dedi.

Her gün çöpe atılan ve hiçbir işe yaramaz denilen kapakların sadece çöp olmadığını ifaden eden Yalçın, "Bunları el birliğiyle bir araya getirip tamamlayabildiğimiz de engelli bir hemşehrimizin hayatını kolaylaştırabiliriz. Bütün hemşehrilerimiz; bu sosyal çalışmamıza büyük katkıda bulundular. Bize bugüne kadar destek veren kişi ve işletmelere sonsuz teşekkürler. Hiçbir iyilik asla küçük görülmemeli ve basite de alınmamalıdır. Çünkü bütün iyiliklerin, her insana bir tesiri vardır. Her geri dönüşüm atığı geleceğimizdir" diye konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Araç'ta Mavi Kapakla Tekerlekli Sandalye Sahibi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement