Arapgirli Yetim Çocuğa Almanya'dan Destek - Son Dakika
Yerel

Arapgirli Yetim Çocuğa Almanya'dan Destek

Malatya'nın Arapgir ilçesinde, Toplum Destekli Polislik Bürosunun sürpriz doğum günü partisi düzenlediği yetim çocuğa Almanya'dan destek geldi.

12.01.2012 14:00

Malatya'nın Arapgir ilçesinde, Toplum Destekli Polislik Bürosunun sürpriz doğum günü partisi düzenlediği yetim çocuğa Almanya'dan destek geldi.

Arapgir Sadık Polat İlköğretim Okulunda okuyan ve dersleri de çok iyi olan Oktay Gümüş'e yapılan yaş günü haberini okuyan Akın Altan, öğrenciye kırtasiye malzemeleri, giysiler ve ailesine de gıda yardımı yaparak burs sözü verdi.

Toplum Destekli Polislik Bürosu görevlilerinden polis memuru Oğuz Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisi de Arapgir'li olan ve Almanya'da yaşayan Akın'ın haberi okuduktan sonra kendileri ile irtibata geçerek yardımda bulunduğunu söyledi.

Annesi ile yaşayan ve maddi durumları iyi olmayan Oktay'ın bu yardımdan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Kara, duyarlılık gösteren Akın'a teşekkür ettiklerini belirtti.

Kara, hayırsever kişinin, okuluna devam etmesi ve derslerindeki başarısının devam etmesi halinde Oktay Gümüş'e burs verme sözü de verdiğini kaydetti.

Arapgir Emniyet Amirliği Toplum Destekli Polislik Bürosu ekipleri, Arapgir Sadık Polat İlköğretim Okulunda okuyan ve babasını kaybeden Oktay Gümüş'e sürpriz doğum günü partisi düzenlemişlerdi.

- MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Arapgirli Yetim Çocuğa Almanya'dan Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement