Ardahan'da Miniklerin 'Sene Sonu Gösterisi' Büyüledi - Son Dakika
Yerel

Ardahan'da Miniklerin 'Sene Sonu Gösterisi' Büyüledi

Ardahan\'da Miniklerin \'Sene Sonu Gösterisi\' Büyüledi

Kardelen Anasınıfı öğrencilerinin hazırladığı Sene Sonu Gösteri Programı çok beğenildi.

04.06.2014 09:18  Güncelleme: 09:19

Kardelen Anasınıfı öğrencilerinin hazırladığı Sene Sonu Gösteri Programı çok beğenildi.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan sene sonu gösterisi Programında açılış konuşmasını Anaokulu Müdüresi Aslı Karataş yaptı. Karataş, Anasınıfı öğrencilerinin başarılı ve eğlenceli bir yılın ardından okul hayatına iyice ısındığını belirterek, "Öğrencilerimiz bir yıl boyunca gerçekleştirdikleri etkinliklerle hem eğlendiler hem de okula alıştılar. Önümüzdeki eğitim yılına daha istekli geleceklerdir" dedi. Anasınıfı öğrencilerinin boylarından büyük başarılara imza attığını kaydeden Karataş, etkinlikte emeği geçen herkese de teşekkür etti.

Okul Öncesi Öğretmeni Kader Öztürk ise okul öncesi eğitimin önemine vurgu yaparak, "anasınıfı gömleğin ilk düğmesi gibidir. Doğru iliklenirse devamı da doğru iliklenir" dedi.

Konuşmaların ardından sahne alan çocuklar gösterileri ile aileleri başta olmak üzere izleyenleri büyülediler. Ördek dansı ile başlayan yıl Sonu Gösterisi, kına gecesi, doğumdan yaşlılığa, yörelerimiz, nin'na gösterisi, lirik dansı ile devam etti. Sılayt gösterisinin ardından son olarak sandalye dansı ile programı sonlandırdı. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ardahan'da Miniklerin 'Sene Sonu Gösterisi' Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement