Ardahan Emniyet Müdürü Bulduk Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Ardahan Emniyet Müdürü Bulduk Görevine Başladı

Ardahan Emniyet Müdürü Bulduk Görevine Başladı

Ardahan'a atanan İl Emniyet Müdürü Oktay Bulduk görevine başladı.6 Eylül 2012 tarihinde çıkan Emniyet Müdürleri kararnamesi ile Ardahan İl Emniyet Müdürü olarak atanan 1.sınıf Emniyet Müdürü Oktay Bulduk göreve başladı.

16.09.2012 19:37

Ardahan'a atanan İl Emniyet Müdürü Oktay Bulduk görevine başladı.

6 Eylül 2012 tarihinde çıkan Emniyet Müdürleri kararnamesi ile Ardahan İl Emniyet Müdürü olarak atanan 1. sınıf Emniyet Müdürü Oktay Bulduk göreve başladı. İl Emniyet Müdürlüğü önünde törenle karşılanan Bulduk, daha sonra Polis Mangasını selamladı. Daire müdürleri ile tanıştıktan sonra makamına çıkan Bulduk, burada ilgili daire müdürleri ile yaptığı kısa görüşme sonrası, toplantı salonunda emniyet camiası ile bir araya geldi. Bulduk, burada gazetecilere yaptığı açıklamada çeşitli görevlerde bulunduktan sonra Ardahan'a atandığını ifade etti.

Ardahan'ın genel itibariyle asayişinde sıkıntı olan ve problemli bir il olmadığını belirten Bulduk, şunları kaydetti:

"Ancak bu tamamen boş bırakacağımız manasına gelmez. Daha güzeli nasıl olacaksa hep birlikte karar vererek yapacağız. Hep birlikte istişare yapacağız. Arkadaşlarımızın fikri benim fikrimden daha güzel olabilir. Doğrusu neyse onu yapacağız" dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ardahan Emniyet Müdürü Bulduk Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement