Malatya'nın Arguvan ilçesindeki yeşil kart sahipleri, genel sağlık sistemine geçmek için erken saatlerden itibaren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına gelmeye başladı.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şengül Uşen, genel sağlık sistemine geçişlerin 2 Ocak'ta başladığını hatırlattı.
Arguvan'da yaklaşık 5 bin yeşil kartlı bulunduğunu ifade eden Uşen, bugüne kadar bin 200'e yakın kayıt yapıldığını bildirdi.
Yeşil kart sahibi vatandaşların bazıları yaşlı olduklarını ve köylerden geldiklerini belirterek, sisteme geçişlerin yeşil kartlılar için otomatik olarak yapılmamasını eleştirdi.
- MALATYA
Son Dakika › Yerel › Arguvan'daki Yeşil Kartlılar Genel Sağlık Sistemine Geçiyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.