Arsalarını Sattı Okul Yaptıracak - Son Dakika
Yerel

Arsalarını Sattı Okul Yaptıracak

Arsalarını Sattı Okul Yaptıracak

Hayırsever Ramazan Büyükkılıç Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası'na 24 derslikli ilköğretim okulu yaptırarak destek verecek.

12.01.2012 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayırsever Ramazan Büyükkılıç Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası'na 24 derslikli ilköğretim okulu yaptırarak destek verecek. Okulun protokolü Vali Mevlüt Bilici'nin makamında imzalandı.

Vali Mevlüt Bilici, Kayseri'nin sanayi ve ticaret alanında da öne çıktığını belirterek, "Kayserili iş adamları eğitime de büyük destekler veriyor. Kayseri ilk olarak hayırseverliliği ile de ön plana çıkan bir şehir. İş adamlarımız hayır yapacağı zaman ilk olarak eğitimi ön planda tutuyor" dedi.

Vali Bilici, eğitime yaptığı desteklerden dolayı hayırsever Ramazan Büyükkılıç'a da teşekkür etti.

Pazarören Öğretmen Lisesi'nden mezun olduğunu, boş zamanlarda ticaretle uğraştığını söyleyen Büyükkılıç, "İstanbul'da da gayrimenkul işleri ile uğraştım. İstanbul'da 13 dönümlük arazim vardı. Onu satıp bir hayır işlemek istedim. Araziyi sattıktan sonra 900 bin TL'lik kısmını bu iş için ayırdım" diye konuştu.

Protokol imza töreninde bulunan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, okulun Gesi Fatih Mahallesi'nde yapılacağını ve bu nedenle mutlu olduklarını bildirdi.

Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan, 24 derslikli ilköğretim okulunun önümüzdeki eğitim ve öğretim yılına yetişmesinin planlandığını bildirdi.

Hayırsever Ramazan Büyükkılıç'ın isminin verileceği 24 derslikli ilköğretim okulunun protokolü, Vali Mevlüt Bilici, Ramazan Büyükkılıç, Memduh Büyükkılıç ve İbrahim Ceylan tarafından imzalandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arsalarını Sattı Okul Yaptıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement