Artık Kadınların da Evi Var - Son Dakika
Yerel

Artık Kadınların da Evi Var

Artık Kadınların da Evi Var

Sosyal Destek projeleri kapsamında gerçekleştiren "Kadın Evi" açılışı yapıldı.

09.03.2012 11:36

Sosyal Destek projeleri kapsamında gerçekleştiren "Kadın Evi" açılışı yapıldı.

Sosyal Destek projeleri kapsamında gerçekleştiren "Kadın Evi" Vali Mustafa Tekmen'in eşi Zahide Tekmen tarafından açılışı yapıldı. Bir süre önce kuruluşu tamamlanan "Biz Ardahanlı kadınlar derneği tarafından hazırlanan ve SODES'e sunulan proje kapsamında "Ardahan Kadın Evi" 8 Mart Dünya Kadınları günü etkinlikler çerçevesinde açılışı yapıldı. Ardahan Valisinin eşi ve Ardahan belediye Başkanında eşlerinin bulunduğu kadınlar tarafından açılışı yapılan Kadın evi" hizmete girdi.

Kadınlar için çok güzel bir ortamın hazırlandığını belirten dernek yöneticileri "Bu proje kapsamında, bir dizi kurslar açarak, kadınlarımızın ve kızlarımızın ayaklarının üzerinde durmalarını sağlamayı hedefliyoruz, Başta köylerden ve İlçelerden kent merkezine gelen kadınların oturabileceği, ihtiyaçlarını giderebileceği, onların kentli bayanlarla iç içe olup var olan sorunlarının çözümünü birlikte çözmelerini sağlamak olduğunu belirttiler."

Biz Ardahanlı kadınlar Derneği, hazırladığı proje ile SODES'den 100 bin TL destek aldığı ve bu kaynakla bu hizmeti sunacağı belirtildi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Artık Kadınların da Evi Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement