Artvin Çoruh Üniversitesi Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türker, Artvin'den Ayrıldı - Son Dakika
Yerel

Artvin Çoruh Üniversitesi Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türker, Artvin'den Ayrıldı

Artvin'deki görev süresi dolan Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ) Orman Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Mustafa Fehmi Türker, veda ziyaretlerinde bulunarak, kentten ayrıldı.

04.01.2012 12:40

Artvin'deki görev süresi dolan Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ) Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Fehmi Türker, veda ziyaretlerinde bulunarak, kentten ayrıldı.

Türker, veda ziyaretlerinde, sırasıyla, Artvin Valisi Necmettin Kalkan, Artvin Belediye Başkanı Emin Özgün, Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Cafer Güven Kara, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Suat Sonay, İl Emniyet Müdürü Hüsrev Salmaner, DSİ 26. Bölge Müdürü Muammer Keleş, Orman Bölge Müdürü Ömer Naci Kaya, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Hasan Bebek, ÇEDAŞ Artvin İl Müdürü Osman Aydın, Sağlık İl Müdürü Cemil Yavuz başta olmak üzere bir çok kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri ile sivil toplum kuruluş temsilcilerini ile esnafı ziyaret etti.

Türker, görev yaptığı 3 yıl içerisinde kendisine gösterilen yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti.

Türker, ziyaretlerde, AÇÜ Orman Fakültesinde tam 3 yıl süreyle görev yaptığını belirterek, "Görevim süresince hakikaten fakültemizin eğitime ve öğretimine, araştırma ve gelişmesine, paydaşlarına, kurumsal yapısını güçlendirmesine yönelik olarak çalışmalar yaptık. Çabalarımızın neticesinde biz yeni kurulan yani 7 orman fakültesi arasından Artvin Çoruh Üniversitesi Orman Fakültesini 1 numara yaptık" dedi.

Artvin halkının, çok sabırlı, ahlaklı ve saygılı insanlar olduğunu da ifade eden Dekan Türker, "Hırçın bir coğrafyada hayatlarını idame ettiren Artvin halkına ibadet aşkıyla hizmet etmeye çalıştım. Tüm Artvinlilere bana gösterdikleri yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

- ARTVİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Artvin Çoruh Üniversitesi Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türker, Artvin'den Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement