Hatay Kadın Girişimciler Derneği'nin (KAGİD) Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) koordinasyonunda yürüttüğü "Asi'nin Kızları Okuldan Hayata" projesinin başladığı bildirildi.
KAGİD'den yapılan yazılı açıklamada, proje kapsamında dernek üyeleriyle projede yer alan Yıldız-Selahattin Mıstıkoğlu Kız Meslek Lisesi öğrencilerinin bir araya geldiği kaydedildi.
Proje kapsamında kız meslek lisesinde öğrenim gören, okul idaresince belirlenmiş 120 öğrencinin hayata hazırlanmasının sağlanacağının ifade edildiği açıklamada, bu kapsamda sinema, tiyatro etkinlikleriyle kitap okuma kampanyası gibi kültürel aktivitelerin yapılacağı belirtildi.
Öğrencilere, aile içi iletişim, girişimcilik, liderlik gibi konularda da seminer verileceği ve projenin 9 ay süreceği bildirildi.
- HATAY
Son Dakika › Yerel › 'Asi'nin Kızları Okuldan Hayata' Projesi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.