Asimder'den İşadamı Kaya'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Asimder'den İşadamı Kaya'ya Ziyaret

Asimder\'den İşadamı Kaya\'ya Ziyaret

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey ve yönetim kurulu üyeleri, işadamı Dursun Kaya'yı ziyaret etti.

02.07.2014 12:16

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey ve yönetim kurulu üyeleri, işadamı Dursun Kaya'yı ziyaret etti.

ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, yönetim kurulu üyeleri Kurban Oluz, Nizamettin Uca ve GENÇ-DER yönetim kurulu üyesi Ali Ucum ile birlikte işadamı Dursun Kaya'yı şirket bürosunda ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan ASİMDER Genel Başkanı Gülbey, işadamı Kaya'nın kendi alanında çok başarılı olduğunu ve bölgedeki gençlere ve ailelere iş vererek ekmek kazanmalarını sağlayıp, aynı zamanda da ülke gelişimine fayda sağladığını söyledi. ASİMDER olarak kentteki başarılı işadamlarını ve yatırımcıları ziyaret ederek şehrin ekonomisine sağladıkları katkının yanı sıra toplumun ve ülkenin faydasına faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarında destek olmaları konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Gülbey, "İşadamlarımız 2015 yılının önemli olduğunu bilmeleri gerekiyor. Ermeni lobisinin sözde soykırımın 100'ncü yılında Türkiye'yi yurt dışında hem ticarette hem de prestij olarak çok zora sokma faaliyetleri peşinde, bu işgal edilmiş Azerbaycan topraklarındaki işgalin sona ermesi için Alican Sınır Kapısı'nın açılmaması konusunda işadamlarımızdan destek bekliyoruz" dedi.

İşadamı Dursun Kaya ise, "ASİMDER'in yapmış olduğu bu ziyaretten çok memnun oldum. Halklar arasında kin olmaz, Ermenilerin bunu çok iyi görmeleri gerekiyor. Avrupa'da yıllarca bir biriyle savaşan Almanya ve Fransa geldiğimiz bugünde beraber barış içinde Avrupa'yı yönetiyorlar. Azerbaycan topraklarındaki işgal sona erdirir desınır kapılarımız açılır ve bölgemize huzur gelir. Bu huzur yaşadığımız topluma ve şehir ekonomimize katkı sağlayacaktır" şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda ASİMDER Genel Başkanı Gülbey, işadamı Kaya'ya Türk-Azerbaycan ve dernek logosu bulunan masa bayrakları ile Ermeni meselesini içeren tarih kitapları hediye etti. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asimder'den İşadamı Kaya'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement