Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Başkan Yardımcısı İmam Gazali Hiradağı ve yönetim kurulu üyeleri Finlandiya Fahri Konsolosu Hüseyin Nuri Çomu'yu ziyaret etti.
Çalışkan, ziyarette, Hüseyin Nuri Çomu'nun başarılı bir iş adamı olduğunu, Adana'da başarılı çalışmalara imza attığını belirtti. Çalışkan, "Hüseyin Nuri Çomu Bey'in Finlandiya konsolosluğu görevi ülkemiz ve Adana'mız için hayırlı olsun" dedi.
Hüseyin Nuri Çomu ise ASKON Adana Şubesi'nin ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu söyledi. Finlandiya Fahri Konsolosu olarak atanmaktan şeref duyduğunu söyleyen Çomu, iki ülke arasında bir çok işbirliği imkanı bulunduğunu belirtti. - ADANA
Son Dakika › Yerel › Askon'dan Çomu'ya 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.