Atatürk Üniversitesi'ndeki Özel Güvenlikçilerin İşten Çıkarılmaları - Son Dakika
Yerel

Atatürk Üniversitesi'ndeki Özel Güvenlikçilerin İşten Çıkarılmaları

Atatürk Üniversitesi'nde işten çıkarılan özel güvenlikçilerin temsilcileri, üniversite yönetimiyle görüştü.

03.01.2012 18:20

Atatürk Üniversitesi'nde işten çıkarılan özel güvenlikçilerin temsilcileri, üniversite yönetimiyle görüştü.

Özel bir güvenlik şirketi tarafından 31 Aralık 2011 tarihinde işten çıkarılan 22 özel güvenlikçinin temsilcileri Mahmut Karadağ, Sedat Kövenç ve Kadir Uçan, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak ile bir araya geldi.

Basına kapalı olarak gerçekleşen görüşme sonucu gazetecilere açıklama yapan Uçan, görüşmenin son derece olumlu geçtiğini söyledi.

Uçan, "Yaptığımız görüşme babında biz yüzde 80 umutluyuz. Sayın hocamız yardımcı olacağı sözünü verdi. Bizi mağdur etmeyeceği sözünü verdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Hakkımızı arıyoruz. Sayın hocamız Hikmet Koçak'ın yardımıyla biz bu işi başaracağız" dedi.

Uçan, "İşten çıkarılan güvenlik elemanları kampüsü bastı" şeklinde basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını kaydetti.

Haberlerin doğru bir şekilde yorumlanmadığını da ifade eden Uçan, "(İşten çıkarılan güvenlik elemanları kampüsü bastı) diye rezil bir ifade var. Bu olaylar, bir arkadaşımızın canının yandığı için, işsiz kaldığı için fevri davranması ve bizi işten çıkaran imzayı atan bir şefin gelip orada bize bakıp gülmesiyle oluştu. Biz ne eşkıyayız ne de teröristiz. Biz hakkını arayan emekçiyiz. Kesinlikle çok ümitliyiz. Allah'ın izniyle işimize geri döneceğiz" diye konuştu.

- ERZURUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Atatürk Üniversitesi'ndeki Özel Güvenlikçilerin İşten Çıkarılmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement