Sadık Atay, Tüm Milletvekilleri ile Birlikte Çalışma Sözü Verdi - Son Dakika
Yerel

Sadık Atay, Tüm Milletvekilleri ile Birlikte Çalışma Sözü Verdi

Sadık Atay, Tüm Milletvekilleri ile Birlikte Çalışma Sözü Verdi

AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Mehmet Sadık Atay, Aydın'ın menfaati için parti ayrımı yapmaksızın tüm milletvekilleri ile birlikte çalışacağının sözünü verdi.

13.03.2015 09:13  Güncelleme: 09:34

AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Mehmet Sadık Atay, Aydın'ın menfaati için siyasi parti ayrımı yapmaksızın tüm milletvekilleri ile birlikte uyum içinde çalışacağının sözünü verdi.

Oda ve sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine ara vermeden devam eden ve milletvekili gibi karşılanan AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Mehmet Sadık Atay, tüm ziyaretlerinde uyum ve birliktelik mesajı vererek, Aydın'ın menfaati için siyasi parti ayrımı yapmaksızın tüm milletvekilleri ile birlikte uyum içinde çalışacağının sözünü verdi.

"MESLEKTAŞIMIZIN ADAY GÖSTERİLMESİNİ İSTERİZ"

İlk olarak İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi'ni ziyaret eden Atay, burada şube başkanı Mutlu Bilgin ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Meslektaşları ile bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Atay, uyum ile birliktelik konularına dikkat çekti. Atay, ortak paydalarının Aydın olması gerektiğini dile getirirken, Bilgin ise Atay'ın ismini listede görmek istediklerini ifade ederek, "Atay bizim meslektaşımız. Biz kendisini milletvekili olarak görmek istiyoruz. Çünkü bizim mesleğimizin en iyi sorununu bilen kişilerdendir. Meslektaşlarını mecliste en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz" dedi.

"SİYASİLERDEN BİZİ TEK ZİYARET EDEN İSİM ATAY"

İnşaat Mühendisleri ziyaretinin ardından Atay, Makine Mühendisleri Odası Aydın Temsilcisi Erol Küçüker ve oda üyesi Tunç Erlaçin ile bir araya geldi. Atay'ın ziyaretinin kendilerinin çok şaşırttığını ifade eden Küçükerol, "Bu zamana kadar belediye başkanları olsun, partilerin il başkanları olsun, milletvekili olsun, milletvekili aday adayları olsun bizi ziyaret eden tek siyasetçi AK Parti Aydın aday adayı Mehmet Sadık Atay'dır. Kendilerine bu ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Kendisinde milletvekili seçilmesi durumunda Aydın'ın menfaati için siyasi parti ayrımı yapmaksızın tüm milletvekilleri ile birlikte uyum içinde çalışacağının sözünü aldık. Bizi ziyaret eden tüm adaylardan bu sözü alacağız" dedi.

ATAY, AYNI SÖZÜ TES İŞ'DE DE VERDİ

Atay, daha sonra TES İŞ Sendikası Aydın Şubesi'ni ziyaret etti. TES İŞ Sendikası Aydın Şubesi Başkanı Mustafa Aydın, Yol İŞ Sendikası 1 Nolu Şube Baş Temsilcileri Vahap Türk ve Mehmet Erdoğan, Tarım İş Sendikası Baş Temsilcisi Behçet Avcı ve sendika üyeleri ile bir araya gelen Atay, diğer ziyaretlerinde verdiği uyum ve birliktelik sözünü burada da verdi.

Atay'ın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten TES İŞ Sendikası Aydın Şubesi Başkanı Mustafa Aydın, "Aday adaylığınız hayırlı ve uğurlu olsun. Temennimiz aday listesinde ilk üç arasında olmanızdır. Karar AK Parti'nidir. Bize kalsa biz 1 veya 2'nci sırada olmanızı istiyoruz. Aydın'ımıza hizmet etmenizden gurur duyarız. Milletvekilliği döneminde kentimize bir çivi de siz çakarsanız daha da mutlu oluruz. 7 Haziran'da Aydın'ın 7 milletvekilliğine umarım iyi arkadaşlar seçilir. Önemli olan Aydın'ın kazanmasıdır" dedi.

Aydın'da 6 buçuk yıl il başkanlığı yaptıktan sonra milletvekili aday adayı olduğunu hatırlatan Atay, Aydın'a ve partisine hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

Atay, "Milletvekili olarak hizmet etmek için yola çıktık. Aydın'da yaşıyoruz, Aydın'a hizmet etmeyi düşünüyoruz. Yerelde yaşanan sıkıntı ve zorlukları biliyoruz. Aydın çocuğuyum. Memleket milliyetçiliğinin ön planda olması kanaatindeyim. Her gittiğim yerde de söylüyorum bizim Aydın'ı 7 milletvekili ile temsil etmemiz lazım. Aydın'ın ihtiyacı olan ve acil yapılması gereken, Aydın için kazanılması güç ama hayati olan projelerimiz var. Mühim olan bunların bir an önce hayata geçirilmesidir. Elbette ki bizim milletvekillerimiz gerekli gayreti gösteriyor. Ama bir Aydınlılık birliği ile bütün milletvekilleri ile el ele kol kola çalışmak istiyorum. Gittiğim her yerde, kendilerine ziyarete gelecek olan adaylardan 'Aydın'ın menfaatleri için, aynı masada oturmaya ve birlikte çalışmaya hazır mısınız?' sorusunun sorulmasını ve söz alınmasını istiyorum. Ben peşinen söz veriyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sadık Atay, Tüm Milletvekilleri ile Birlikte Çalışma Sözü Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement