Avrupa İşletmeler Ağı Edirne İrtibat Bürosu Uzmanı Yılmaz Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Avrupa İşletmeler Ağı Edirne İrtibat Bürosu Uzmanı Yılmaz Açıklaması

Avrupa İşletmeler Ağı Edirne İrtibat Bürosu Uzmanı Nuray Yılmaz, "Firmaları geliştirmek için belirli aralıklarla dış ticaret eğitim programları düzenliyoruz" dedi.

22.05.2011 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa İşletmeler Ağı Edirne İrtibat Bürosu Uzmanı Nuray Yılmaz, "Firmaları geliştirmek için belirli aralıklarla dış ticaret eğitim programları düzenliyoruz" dedi.

Yılmaz, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Hukuk Danışmanı Av. Aylin Arıkan ve KOSGEB Sinerji Odağı Temsilcisi Seda Havale ile birlikte ihracatla ilgilenen iş yerlerini ziyaret ettiklerini bildirdi.

KTSO üyelerine Avrupa İşletmeler Ağı'nın verdiği desteklerle ilgili bilgiler verdiklerini vurgulayan Yılmaz, üyelere çok çeşitli hizmetler sunulduğunu belirtti.

Yılmaz, şunları kaydetti:

"Avrupa İşletmeler Ağı, 47 ülkede bulunan 570 kurum aracılığıyla 2, 5 milyon işletmeye AB mevzuatı, politikaları, standartları, hibeleri, kredileri ve ihaleleri, yeni pazarlar ve ticari işbirliği fırsatları, yeni teknolojilere erişim ve teknolojilerini geliştirme konusunda ücretsiz bilgi, danışmanlık ve iş desteği sağlayan bir oluşumdur.

Üyelerimize bu konuda çok çeşitli hizmetler sunuyoruz. Bunlardan en önemlisi ticari ortak arayışı hizmetidir. Talep eden firmalarımızı 47 ülkedeki firmaların kayıtlı olduğu veritabanına kaydediyor, onlara uygun yurt dışındaki firmaları tespit ederek, iletişim adreslerini firmalarımıza bildiriyoruz.

Bununla birlikte firmalarımızı geliştirmek için belirli aralıklarla dış ticaret eğitim programları düzenliyoruz. "

- EDİRNE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Avrupa İşletmeler Ağı Edirne İrtibat Bürosu Uzmanı Yılmaz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement