Avusturya Ticaret Müsteşarı Bekos'tan Başkan Gürün'e Ziyaret - Son Dakika
Son Dakika Logo

Avusturya Ticaret Müsteşarı Bekos'tan Başkan Gürün'e Ziyaret

23.08.2013 17:12

Avusturya Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı Konstantin Bekos, Avusturya Türkiye arasındaki ticari işbirliği ve yatırımlarla ilgili Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün'ü ziyaret etti.

Avusturya Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı Konstantin Bekos, Avusturya- Türkiye arasındaki ticari işbirliği ve yatırımlarla ilgili Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün'ü ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Gürün, Avusturya-Türkiye ilişkilerinin tarihsel olaylara dayandığını söyledi. Avusturya'nın ticari anlamda Muğla'da yatırımlarının olabileceğini kaydeden Gürün, "Avusturya'nın Muğla'da yapacağı ekonomik, turizm, sağlık ya da farklı alanlardaki yatırımlara, ilimize katkı sağlayacak somut projelere Muğla Belediyesi destek verecektir" dedi.

Türkiye'ye en fazla yatırım yapan ülkelerden birisinin Avusturya olduğunu vurgulayan Bekos ise "Muğla'da turizm, sağlık, ulaşım gibi farklı alanlarda yatırımlar iki ülke arasındaki ticari ilişkileri daha da geliştirecektir" diye konuştu. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Avusturya Ticaret Müsteşarı Bekos'tan Başkan Gürün'e Ziyaret - Son Dakika


Advertisement