Ayakkabı Çalma Hastalığı Varmış - Son Dakika
Yerel

Ayakkabı Çalma Hastalığı Varmış

Ayakkabı Çalma Hastalığı Varmış

Apartman ve müstakil evlerin kapılarının önüne bırakılan ayakkabıları çalan evli ve 2 çocuk annesi Selma Ergen tutuklandı

26.10.2010 15:40

Tekirdağ'da apartman ve müstakil evlerin kapılarının önüne bırakılan ayakkabıları çalan 22 yaşındaki evli ve 2 çocuk annesi Selma Ergen tutuklandı. Ergen'in evinde yapılan aramada 130 çift çeşitli markalara ait bay ve bayan ayakkabısı bulundu.

Vatandaşlar, bir süredir polise kapı önlerindeki ayakkabıların çalındığı yönünde ihbar yaptı. Önceki akşam saatlerinde Altınova Mahallesi Gazi Hasan Paşa Sokak üzerindeki bir aparman sakini, komşusunun ayakkabısını bir kadının alarak kaçtığını söyledi.

İhbar üzerine gelen polis ekipleri, eşgal doğrultusunda çevrede yapılan aramada Selma Ergen'i yakaladı.Ergen'in Tevfik Kış Sokak üzerindeki evinde yapılan aramada poşetler içinde 130 çift çeşitli marka ve modellerde kullanılmış bay ve bayan ayakkabısı ele geçirdi. Ayakkabıları gören polis ekipleri ise şaşkına döndü.

"AYAKKABI ÇALMA HASTALIĞIM VAR"

Gözaltına alınan Selma Ergen polisteki ifadesinde, "Hırsızlık için çalmadım. Ailemin durumu iyi. Bende ayakkabı çalma hastalığı var. Küçüklükten beri böyle ayakkabı çalarım. Ayakkabıları giymem sadece evde durur." dediği öğrenildi.

Polisteki ifadesinin ardından Tekirdağ Adliyesi'ne çıkartılan ve gazetecilere görüntülenmemek için yüzünü çantası ile gizleyen Ergen, 'Hırsızlık' suçundan tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevine konuldu. Ayyakabıları ise polis teslim aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Ayakkabı Çalma Hastalığı Varmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement