Aydın'a 4 Adet Afet Konteynırı Tahsis Edildi - Son Dakika
Yerel

Aydın'a 4 Adet Afet Konteynırı Tahsis Edildi

Aydın\'a 4 Adet Afet Konteynırı Tahsis Edildi

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nca afet ve acil durumlarda kullanılmak üzere dört adet konteynır tahsis edildi.

11.07.2013 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nca afet ve acil durumlarda kullanılmak üzere dört adet konteynır tahsis edildi.

Aydın Valisi Yardımcısı Hayrettin Çiftçi, yaptığı açıklamada; "Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca; Afet ve Acil Durumlarda afet ve acil durum hizmetlerinin ülke düzeyinde etkin bir şekilde gerçekleştirilmesi için belirlenecek yerlere konulmak üzere, arama ve kurtarmaya yönelik araç, gereç, malzeme ve teçhizatla donanımlı afet ve acil durum müdahale konteynırı yaptırılmış olup ilimize 4 adet tahsis edilmiştir. Valiliğimize tahsis edilen konteynırlar, Aydın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nce korumalı ve güvenlikli bir yer olan Tepecik Yolu üzerinde bulunan konteynır stoklanmak üzere tahsis edilmiş olan eski TEKEL depolarına yerleştirilmiştir. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından konteynırların her an kullanıma hazır tutulması için gerekli tedbirler alınmış; kullanım ve bakım talimatnamesi düzenlenmiş, konteynırlardan sorumlu personeller görevlendirilmiş olup İleriki süreçte periyodik bakımları da yapılacaktır" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'a 4 Adet Afet Konteynırı Tahsis Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement