Gerek Şanlıurfa'da ve gerekse Türkiye'nin dört bir yanında işten çıkarılan taşeron işçilerin haklarını savunan ve genel merkezi Şanlıurfa'da bulunan Kamu Şirket Personelleri Derneği (KAŞİP) taşeron işçilerinin umut kapısı olmaya devam ediyor.
Daha önce işten çıkartılan çok sayıda işçiyi yaptığı görüşmeler neticesinde yeniden işlerine dönmelerini sağlayan KAŞİP Genel Başkanı Hakan Aydın, bu kez de Siverek Devlet Hastanesi'nde 6 güvenlik personelinin işlerine son verilmesi olayına el attı. İşten çıkartılan 6 taşeron işçinin başvuruda bulunduğu KAŞİP Genel Başkanı Aydın, yetkililer ile yaptığı görüşmeler neticesinde mağdur olan bu işçilerin yeniden görevlerine geri dönmelerini sağladı.
Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, işten çıkartılan 6 personelin yeniden işlerine kavuşmalarından dolayı mutlu olduklarını belirterek, bu konuda desteği geçen Siverek Kaymakamı Hamza Erkal ve Şanlıurfa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Cihan Ekmen'e teşekkür etti.
Aydın, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da taşeron işçilerinin yanında olacaklarını söyledi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)
Son Dakika › Yerel › Aydın: Artık Kimse İşinden Olmayacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.