Aydın'da Halk Sokağı Terk Etmiyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Aydın'da Halk Sokağı Terk Etmiyor

Aydın\'da Halk Sokağı Terk Etmiyor
16.07.2016 03:53

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘meydanlara çıkın’ çağrısı Aydın’da yoğun destek buldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'meydanlara çıkın' çağrısı Aydın'da yoğun destek buldu. İl merkezindeki vatandaşların yanı sıra çeşitli ilçe ve köylerden çok sayıda vatandaş Aydın Abide Kavşağı'nda toplandı. Bir çok vatandaş da ellerinde Türk bayrakları ile meydanlarda bekliyor.

AK Parti İl binası önünde bulunan Abide Kavşağı'ndan Bey Camii önüne kadar uzanan kalabalık tekbirler eşliğinde darbe girişimcilerine lanetledi. AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz, İl başkanı Ömer Özmen ve parti yöneticilerinin de hazır bulunduğu meydanda şehitlerin ruhuna Kur'anı Kerim okundu.

Öte yandan ses sitemi olan araçlar ve camilerin minarelerinden sela ve tekbirler okunurken bazı vatandaşlar da araçları ile konvoy oluşturup şehir turu attılar.

Aydın'da vatandaşlar Türkiye genelinde olduğu gibi tekbirler eşliğinde attıkları sloganlarla demokrasiye sahip çıkarken medyandaki kalabalığa seslenen AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem Meclis'e bomba atıldığını ancak AK Parti, CHP ve MHP'den oluşan yaklaşık 100 milletvekilinin Meclis'te demokrasiye sahip çıkmak adına Meclis'te bulunduğunu belirtti.

Bugünün birlik ve beraberlik günü olduğunu belirten AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, AK Parti olarak meydanlarda olduklarını, CHP,MHP; BBP il başkanlarını ve belediye başkanlarını da meydana davet etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Halk Sokağı Terk Etmiyor - Son Dakika


Advertisement