Aydın'da Şoförlere Bilgilendirme Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Şoförlere Bilgilendirme Yapıldı

Aydın\'da Şoförlere Bilgilendirme Yapıldı

Aydın Şoförler Odası Sosyal Tesisleri’nde Salonu’nda Minibüs, Taksi ve Özel Halk otobüsü şoförlerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

09.12.2015 13:09

Aydın Şoförler Odası Sosyal Tesisleri'nde Salonu'nda Minibüs, Taksi ve Özel Halk otobüsü şoförlerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Bilgilendirme toplantısı Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Aydın Trafik Denetleme Şube Müdürü Osman Adana, Trafik Büro Amiri Metin Yılmaz ve Polis Memuru (Eğitimen) Cüneyt Yılmaz tarafından gerçekleştirildi.

Ruhsatlandırma işlemlerinin 31 Aralık 2015 Perşembe gününe kadar yapılması gerektiğinin altını çizen Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç; " Özellikle yolcu taşıma ile ekmek kazanan Servis, Minibüs, Özel Halk Otobüsü, Taksi şoförlerinin ruhsatlandırma işlemlerini yapması gerekiyor. Bu tarihin uzatılmayacağını da bilmeliler. Yani ruhsatlandırma işlemlerini gereken süre içinde yapmazlar ise 1 Ocak 2016 'da bahsi geçen şoförlerimizin araçları trafikten men edilecek. Bu ruhsatnameler bizim hakkımızdır, resmi belgemizdir, bu olmazsa tüm haklarımız ölür. Yaptırılan işlemler için bile Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne giderek kontrol ettirilmesinde fayda var. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde bu işlemler ile sorumlu personeller bile ay sonuna kadar bu işlemler için izinlerini iptal ettirmiş vaziyette. Bir başka açıklamaya kavuşturulması gereken konu sadece vergi mükellefi şoförlerimizin Aydın Şoförler Odamıza kayıtlı olabileceğinin de bilinmesi gerekiyor. Bir üyemiz eskiden odamıza kayıtlı olabilir, ancak vergi mükellefi değilse Oda kaydı silinecektir, bu konuda her şoför arkadaşımız tanıdıklarını uyarmalı" dedi.

Projeksiyon cihazıyla desteklenen sunumda Aydın Trafik Denetleme Şube Müdürü Osman Adana, Trafik Büro Amiri Metin Yılmaz ve Polis Memuru (Eğitimen) Cüneyt Yılmaz emniyet kemerinin önemi, alkol ile araç kullanmanın zararları, kaza anında yaşanan olaylar ile ilgili çarpıcı bilgiler verdi - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Şoförlere Bilgilendirme Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement