Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Karpuzlu'da hijyen eğitim kurslarına katılan esnaf ve çalışanları eğitimlerini tamamlayarak belgelerini aldı.

21.07.2014 17:51

Karpuzlu'da hijyen eğitim kurslarına katılan esnaf ve çalışanları eğitimlerini tamamlayarak belgelerini aldı.

Kursu tamamlayan esnaflar için Karpuzlu Halk Eğitim Merkezi'nde tören yapıldı. Törende konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Musa Kaçan, halk eğitim merkezi ile ortaklaşa düzenledikleri eğitimin işyerleri için büyük önem taşıdığını söyledi.

İşyeri sahipleri ve çalışanlara çağrı yapan Kaçan, "Karpuzlu'da hijyen eğitimine katılmayan işyeri sahibi ve çalışanların odamıza müracaat etmesini istiyoruz. Amacımız herkesin bu eğitimi alarak en iyi hizmeti verebilmesidir" dedi.

Konuşmalarının ardından kursu başarıyla tamamlayan 462 kişiye belgeleri verildi.

Diyaliz hastaları için midibüs

Kuşadası Devlet Hastanesi Başhekimi Yusuf Kuyucu, özel bir turizm firmasının hastaneye bir midibüs bağışlandığını bildirdi.

Kuyucu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, hastaneye bağışlanan midibüsün diyaliz hastalarının ulaşım hizmetinde kullanılacağını belirtti. Kuyucu bağışın kendilerini mutlu ettiğini belirterek firmaya teşekkür etti.

Kuşadasıspor'da hedef 3. lig

Kuşadasıspor Kulübü Başkanı Muşti Demiroğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, başarılı bir sezon geçirerek profesyonel lige çıkmak istediklerini söyledi.

Takımı eski günlerine döndürmek istediklerini anlatan Demiroğlu, iyi bir kadro oluşturduklarını, başarılı olmamaları için bir neden bulunmadığını ifade etti.

Bu arada sürdürülen transfer çalışmalarında şimdiye kadar 15'e yakın oyuncu transfer edildiği belirtildi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement