Aydın'ın En Sevimli Minikleri Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Aydın'ın En Sevimli Minikleri Belirlendi

Aydın\'ın En Sevimli Minikleri Belirlendi

Aydın'da düzenlenen "En Sevimli Çocuk" yarışmasında, minikler birinci olabilmek için kıyasıya yaıştı.

24.06.2014 10:15  Güncelleme: 10:25

Aydın'da düzenlenen "En Sevimli Çocuk" yarışmasında, minikler birinci olabilmek için kıyasıya yaıştı.

Aydın'da yayın yapan internet haber gazetesi Aydınpost'un öncülüğünde düzenlenen 'Aydın'ın En Sevimli Çocuğu' yarışması geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Aydınpost Editörü Erman Çetin, Aydınpost Reklam Sorumlusu Yelis Ayaz, Çocuk Doktoru Betül Korkmaz Akçanal, Kadın Derneği Yöneticisi Serap Cambazoğlu, Aile Danışması Atakan Aslan, Türker Ünlü ve Ali İhsan Durmaz'ın jüri üyeliğini yaptığı yarışmada yaklaşık 80 çocuk jürinin karşısına çıkarak, kendilerine sorulan soruları cevapladı. 2 ile 6 yaş arasındaki çocuklar jüriden kıyafet, eleme sorusu, kendine güven, sempatiklik ve jüri notu olarak 5 dalda puan aldı.

AİLELERDEN BÜYÜK İLGİ

Yarışma çocukların aileleri tarafından büyük ilgi görürken, aileler çocuklarının jüri karşısındaki anlarını görüntülemek için adeta birbirleri ile yarıştı. Yarışma sonunda tüm katılımcı çocuklara sürpriz hediyeler verirken, jüri üyeleri ve çocuklar günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yarışma sonuçlarının internet gazetesinden açıklayacaklarını belirten Aydınpost Editörü Erman Çetin, "Aydın'ın en sevimli çocuğu yarışmasının ilkini gerçekleştirdik. Önümüzdeki yıllarda da bunu geleneksel hale getireceğiz. Yarışmaya katılan tüm çocuklarımıza ve ailelerine çok teşekkür ederiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'ın En Sevimli Minikleri Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement