Aydın'ın Spor Camiası Atça Belediyespor Gecesinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Aydın'ın Spor Camiası Atça Belediyespor Gecesinde Buluştu

Aydın\'ın Spor Camiası Atça Belediyespor Gecesinde Buluştu

Aydın Amatör Süper Lig takımlarından Atça Belediyespor'da kulübe gelir sağlamak amacıyla dayanışma ve kaynaşma yemeği düzenlendi.

17.09.2013 13:09

Aydın Amatör Süper Lig takımlarından Atça Belediye spor'da kulübe gelir sağlamak amacıyla dayanışma ve kaynaşma yemeği düzenlendi. Aydınlı çok sayıda sporsever, yönetici ve belediye başkanının buluştuğu gecede İzmirli ses sanatçısı Dilek Alşahan sahne aldı.

Atça Belediye İş Hanı Yazlık Düğün Salonu'nda düzenlenen dayanışma yemeğine Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal, Atça Belediye Başkanı Mustafa Çınar, Salavatlı Belediye Başkanı Hüseyin Özer, Atça Belediye Spor Kulübü Başkanı Cesarettin Barış ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Kıvanç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Futbol İl Temsilcisi Hakan Açıkgöz, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Aslan, MHP'li Nazilli Belediye Meclis Üyeleri, Sultanhisar Belediye Başkan Aday Adayları Fazıl Törün ve Emine Hayırsever, Sultanhisar CHP İlçe Başkanı Servet Hayırsever, MHP Atça belde başkanı Mustafa Ödemiş, amatör spor kulüplerinin temsilcileri, Atça Belediyespor futbolcuları ve davetliler katıldı.

Gecede, Aydın birincisi ekip olan Yıldırım Kültür Sanat ve Gençlik Kulübü Halk Oyunu Ekibinin gösterisi büyük beğeni ile izlendi. İzmirli Ses Sanatçısı Dilek Alşahan da gecede söylediği şarkılarla davetlileri ve futbolcuları doyasıya eğlendirdi. Gecede davetlilerden kulübe katkı toplanırken, Osmanlı Tuğrası ve Atatürk Portresi açık artırma ile satıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'ın Spor Camiası Atça Belediyespor Gecesinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement