Eğitimci Yazar Oğuz Saygın, Aydınlılarla Buluşacak - Son Dakika
Yerel

Eğitimci Yazar Oğuz Saygın, Aydınlılarla Buluşacak

Eğitimci Yazar Oğuz Saygın, Aydınlılarla Buluşacak

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Aydın Şubesi, 28 kasım perşembe günü eğitimci yazar Oğuz Saygın'ı Aydınlılarla buluşturacak.

26.11.2013 13:34  Güncelleme: 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi, 28 Kasım Perşembe günü eğitimci yazar Oğuz Saygın'ı Aydınlılarla buluşturacak.

Oğuz Saygın'ın Aydın program kapsamında birisi gündüz birisi akşam olmak üzere iki konferans yer alıyor. Gündüz programı; saat 14.00'de, Adnan Menderes Üniversitesi Meandros Konferans salonunda gerçekleşecek. "Hedef Belirleme ve Sonuç Alma" konulu konferansın hedef kitlesinde öğrenciler bulunuyor.

Akşam programı ise saat 20.00'de ide Aydın İl Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda gerçekleşecek. "Etkili İletişim ve İnsanları Tanıma Sanatı" konulu bu konferansa bütün Aydın halkımız aileleri ile birlikte davetli.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan TÜMSİAD Aydın Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kanat Ay Karul, "Her ikisi de ücretsiz gerçekleşecek konferanslarımızın şehrimiz halkına katkıda bulunmasını temenni ediyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitimci Yazar Oğuz Saygın, Aydınlılarla Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement