Aydınlı Diş Hekimleri 'Afili' Olacak - Son Dakika
Yerel

Aydınlı Diş Hekimleri 'Afili' Olacak

Aydınlı Diş Hekimleri \'Afili\' Olacak

DenizBank ile Aydın Diş Hekimleri Odası arasında imzalanan protokolle oda üyesi diş hekimlerine Afili Bankacılık ayrıcalıkları sunulacak.

20.01.2012 15:43

DenizBank ile Aydın Diş Hekimleri Odası arasında imzalanan protokolle oda üyesi diş hekimlerine Afili Bankacılık ayrıcalıkları sunulacak.

DenizBank, üyelerine cazip koşullarda finansman sağlamaya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren Aydın Diş Hekimleri Odası ile işbirliği protokolü imzaladı. Yapılan protokolle birlikte Aydın Diş Hekimleri Odası üyeleri, Afilli Bonus Platinum Kart'ın ayrıcalıklarından faydalanabilecek. Aydın'da yapılan protokol imza töreni DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, DenizBank Aydın Bulvar Şube Müdürü İsmail Akbağ ve Aydın Dişhekimleri Odası Başkanı Oktay İşbilir'in katılımlarıyla gerçekleşti. Afilli Bonus Platinum Kart, Bonus Card'da var olan tüm özelliklere ek olarak Aydın Diş Hekimleri Odası üyelerinin hayatını kolaylaştıran yeni bankacılık hizmetleri ve avantajlarını içeriyor.

Aydın Diş Hekimleri Odası ile yapılan işbirliğiyle ilgili açıklama yapan Denizbank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, "Meslek grupları için DenizBank olarak her zaman yeni imkanlar ve ihtiyaca göre özel finansal çözümler getiriyoruz. Özel tasarlanmış ürün ve hizmetlerden oluşan 'Afilli Bankacılık' uygulamamızdan artık Aydın Diş Hekimleri Odası üyeleri de faydalanacak. Yapılan işbirliği oda üyelerine birçok fırsatı da beraberinde getiriyor. Üyelerinhepsini bu geniş olanaklardan yararlanmaya çağırıyoruz. DenizBank olarak önümüzdeki günlerde farklı meslek gruplarına özel hazırlanmış çözüm önerilerimizle müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz" dedi.

İŞBİRLİĞİ BİRÇOK AVanTAJ GETİRİYOR

Protokol kapsamında, Aydın Diş Hekimleri Odası mensuplarına Afili Bonus Platinum ayrıcalıkları sunuluyor. Oda üyeleri, yurt içi ve yurtdışında yapacakları tüm harcamalarda Afilli Bonus Platinum Kart'tan faydalanabiliyor.

Afili Bonus Platinum ile Türkiye'nin her yerinde, pazar kahvaltılarında ve hafta sonu tiyatro/sinema harcamalarında %30 indirim; İstanbul, Ankara, İzmir'deki havalimanlarında otopark ve vale hizmetlerinde %50 indirim avantajları bulunuyor. Avantajlı alışveriş olanakları sunan Afilli Bonus Platinum, daha yüksek bonus kazanımlı ve nakit çekim limitli, ayrıcalıklı bir kart olarak dikkat çekiyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınlı Diş Hekimleri 'Afili' Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement