Aydınlı Eğitimcilerden Vali Ayyıldız'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Aydınlı Eğitimcilerden Vali Ayyıldız'a Ziyaret

Aydınlı Eğitimcilerden Vali Ayyıldız\'a Ziyaret

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Maarif Müfettişleri Başkanı, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile birlikte Vali Erol Ayyıldız’ı ve Vali Yardımcısı Halil Canavar’ı makamında ziyaret etti.

20.06.2014 09:23

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Maarif Müfettişleri Başkanı, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile birlikte Vali Erol Ayyıldız'ı ve Vali Yardımcısı Halil Canavar'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette yapılan çalışmalar hakkında Vali Ayyıldız'a bilgi veren Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, 2013-2014 yılını başarıyla tamamladıklarını ve 2014-2015 yılı hazırlıklarına da hiç vakit kaybetmeden başladıklarını ifade etti.

Ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Erol Ayyıldız, "Birlikte geçirdiğimiz başarılı bir eğitim ve öğretim yılını geride bıraktık. 2014-2015 yılının da en güzel şekilde geçmesi konusunda gerekli çalışmaların yapılarak, eğitim ortamlarını bütünüyle hazır duruma getirmemiz gerekiyor" dedi.

Yapılan çalışmaların memnuniyet verici olduğunu kaydeden Vali Ayyıldız, "Bu başarı sizin başarınız olacak. Sizleri kenetlenmiş olarak görüyorum. 2014-2015 eğitim-öğretim yılını en güzel şekilde planlayarak hedeflerimizi belirlememiz ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yapmamız gerekiyor. Tüm imkanlar mevcut. Alanla ilgili her türlü sıkıntıyı iyi tespit edip ortadan gidermek için var gücünüzle çalışacaksınız. Allah yardımcınız olsun" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınlı Eğitimcilerden Vali Ayyıldız'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement