Aydınlılar Asuman Krause ile Adrenalin Dolu Dakikalar Yaşadı - Son Dakika
Yerel

Aydınlılar Asuman Krause ile Adrenalin Dolu Dakikalar Yaşadı

Aydınlılar Asuman Krause ile Adrenalin Dolu Dakikalar Yaşadı

Aydın'da kurulan Wipeout parkurunda, Aydınlılar Asuman Krause ile adrenalin dolu dakikalar yaşadı.

14.07.2012 20:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da kurulan Wipeout parkurunda, Aydınlılar Asuman Krause ile adrenalin dolu dakikalar yaşadı.

Türkiye'de ve dünyada milyonlarca izleyicisi olan ünlü televizyon yarışması Wipeout, özel parkuruyla televizyondan sonra dünyada ilk defa Türkiye'de Forum Alışveriş Merkezleri'nde yer alıyor. Aydın'da dün kurulan ve 22 Temmuz'a kadar açık kalacak Wipeout parkuru, bugün sempatik sunucu Asuman Krause ile renklendi.

Wipeout heyecanını ilk defa Asuman Krause eşliğinde deneyen Forum Aydın ziyaretçileri heyecan ve eğlence dolu dakikalar yaşadı. Kıran kırana geçen mücadeleler sırasında Asuman Krause, Forum Aydın ziyaretçileriyle röportajlar yaparak Wipeout coşkusunu doruğa çıkardı. Aydın halkı, esprili sunumuyla Wipeout parkurunda keyifli anlar yaşatan Asuman Krause'yihayranlıkla izledi.

ASUMAN KRAUSE'Yİ AYDIN'DA 'EFE'LER KARŞILADI

Forum Aydın'ın Wipeout parkurunun açılışı Asuman Krause'nin katılımıyla gerçekleşti. Krause'yi alanda, Ege'nin simgesi olan 'Efe'ler karşılayarak sempatik sunucuya yöresel yemeni hediye ettiler. Efelerin Zeybek gösterisi ile şenlenen Forum Aydın'da Wipeout coşkusu bir kat daha arttı.

22 Temmuz'a kadar Forum Aydın'da devam edecek yarışma sonucunda Wipeout parkurunu en hızlı bitiren kişiye bin TL değerinde hediye çeki verilecek. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınlılar Asuman Krause ile Adrenalin Dolu Dakikalar Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement