Ayvalık Belediyesi Icomos Genel Kuruluna Katıldı - Son Dakika
Yerel

Ayvalık Belediyesi Icomos Genel Kuruluna Katıldı

Ayvalık Belediyesi Icomos Genel Kuruluna Katıldı

Ayvalık Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in talimatıyla İstanbul Teknik Üniversitesi Taşkışla Kampüsü’nde yapılan ICOMOS Türkiye Milli Komitesi 2015 yılı Genel Kurulu toplantısına katıldı.

30.11.2015 17:10

Ayvalık Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'in talimatıyla İstanbul Teknik Üniversitesi Taşkışla Kampüsü'nde yapılan ICOMOS Türkiye Milli Komitesi 2015 yılı Genel Kurulu toplantısına katıldı.

Toplantıda Ayvalık Belediyesini Kültür ve Sosyal işler Müdür vekili Ersin Pilas, UNESCO Dünya Mirası ve Alan Yönetimi Birimi Sorumlusu Yalın Tüzmen, Zeytin Çekirdekleri Derneğinden katılımcılar ile AYTUGEB ve Ayvalık Ar-Ge temsilcileri de Ayvalık'ı temsil etti.

Toplantı sonrasında belediyemizce düzenlenen "Ayvalık UNESCO Dünya Mirası listesi Yolunda" çalıştayına komite üyeleri davet edilerek UNESCO Milli Komisyonu Yönetim Kurulu Üyesi Somut Kültürel Miras İhtisas Komitesi Başkanı Doç. Dr. Nevra Ertürk'e, Bursa Alan Başkanı Prof. Dr. Neslihan Dostoğlu, Prof. Dr. Can Binan'a, Prof. Dr. Demet Binan'a, Yrd. Doç. Dr. Günseli Tanyeli'ne, Prof. Dr. Zeynep Ahunbay, Prof. Dr. Yegan Kahya'ya, Prof. Dr. Cevat Erdar'a, UNESCO Dünya Kültür Mirası Selimiye Camisi ve Külliyesi Alan Yönetimi Namık Kemal Döleneken'e belediyemizce bugüne kadar yapılan Arayış Toplantı tutanaklarının, SWOT analizinin ve eylem planının bulunduğu Arayış Çalışmaları kitapçıkları dağıtıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık Belediyesi Icomos Genel Kuruluna Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement