Ayvalık'ta Diriliş Başkanları'ndan Terör Tepkisi - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ta Diriliş Başkanları'ndan Terör Tepkisi

Ayvalık\'ta Diriliş Başkanları\'ndan Terör Tepkisi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Diriliş Başkanları Derneği Şube Başkanı Burhan Uy ile Kadın Kolları Başkanı Kadriye Almona ile birlikte Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ve İlçe Emniyet Müdürü Fikret Bakır’a yönelik ziyaretler düzenledi.

12.12.2016 17:12

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Diriliş Başkanları Derneği Şube Başkanı Burhan Uy ile Kadın Kolları Başkanı Kadriye Almona ile birlikte Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ve İlçe Emniyet Müdürü Fikret Bakır'a yönelik ziyaretler düzenledi.

Diriliş Başkanları Ayvalık Şube Başkanı Burhan Uy; beraberindekilerle gerçekleştirdiği ziyaretlerde Kaymakam Nazlı ve akabinde İlçe Emniyet Müdürü Bakır'la yaptığı sohbette terör nedeniyle hayatını kaybeden güvenlik mensupları ile vatandaşlar ile ilgili duyduğu derin üzüntüyü ifade etti.

Ziyaretlerin ardından dernek şubesinde bir de basın açıklaması yapan Diriliş Başkanları Derneği Ayvalık Şube Başkanı Burhan Uy, alçakça ve kahpece terör olayları karşısında Kahraman Türk milletinin, omuz omuza, kol kola, birlik ve beraberlik içerisinde dimdik ayakta olduğunu belirtmek ve ülkemizin asla yıkılmayacağını ve bilakis birbirine sımsıkı sarıldığını kaydetti.

Başkan Uy yaptığı açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti Türklerin son kalesidir, devletimizin gücü ve iradesi sağlamdır Devletimizin tepesinde çelikten bir irade vardır. Bu çelik irade ülkemizin ve Müslüman aleminin yenilmezlik simgesidir. Allah Devletimizin en tepesindeki bu çelikten iradenin sırtını yere getirmesin" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ta Diriliş Başkanları'ndan Terör Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement