Ayvalıkgücünde Hedef 3 Puan - Son Dakika
Yerel

Ayvalıkgücünde Hedef 3 Puan

Ayvalıkgücünde Hedef 3 Puan

Kırmızı Siyahlılar Bugün Deplasmanda Payas Belediyespor’u yenerek 3 puanla tanışmak istiyor.

18.09.2015 16:57

Kırmızı Siyahlılar Bugün Deplasmanda Payas Belediyespor'u yenerek 3 puanla tanışmak istiyor.

Spor-Toto 3. Lig 2. Grubunda yer alan 2 puanlı Ayvalıkgücü Belediyspor bugün deplasmanda puanı bulunmayan Payas Belediyespor ile 3 puan için mücadele verecek. Kırmızı beyazlılar şimdiye kadar oynadığı dört maçta 2 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 2 puanı bulunurken galibiyet ile tanışamadı. Rakip Paya Belediyespor da şimdiye kadar oynadığı üç maçta mağlubiyet alırken kalesinde 4 gol gördü. Rakip takımların filelerine gol atamadı ve arzuladığı puanla tanışamadı. Ayvalıkgücü Belediyespor bu saat 15.002te oynayacağı bu zorlu maç için hafta başından beri çalışmalarını Teknik direktör Mehmet Yıkılmazdağ nezaretinde yaptı. Futbolcular Perşembe günü yaptıkları idman sonrasında Sarımsaklı.2da İsmail Varol'un işlettiği Melisa Bungolov Evlerde Kulüp Başkanı İrfan Vural, Teknik Direktör, yöneticiler ve futbolcuların katılımı ile akşam yemeğinde bira araya geldiler. Kırmızı beyazlı futbolcular Cuma günü saat 02.30'da Ayvalık'tan ayrılarak karayolu ile İzmir'e Andan Menderes Havalimanına gittiler. Saat 06.00'da uçak ile Adana'ya gittiler. Kafile daha sonra karayolu ile maçın oynanacağı Payas'a vardı. Takım burada yaptığı tek idmandan sonra kampa girdi. Sakat futbolcu Murat Özcan'ın bulunmadığı kafilenin başkanlığını Güngör Sezer yaptı.

Ayvalıkgücü Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Yıkılmazdağ, "Şimdiye kadar oynadığımız dört maçta ancak 2 puan toplayabildik. Bugün oynayacağımız rakibimiz Payas Belediyespor'u yenerek ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Futbolcularımıza güveniyorum" dedi.

Kulüp Başkanı İrfan Vural ise,"Takımımızın bir galibiyete ihtiyacı var. Alınacak olan 3 puan sonrasında takımımızın moralinin yükseleceğini düşünüyorum. Rakibimizden çekinmiyoruz. Kente 3 puanla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Ayvalıkgücü Belediyespor'un bugün oynayacağı Payas Belediyespor karşılaşmasına Emrullah, Kartal, Ali Tayfun, Can, Vijdan, Sinan, Sergen, Kerim, Enes, Ali Fırat ve Oğuzkaan kadrosu ile çıkması bekleniyor. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalıkgücünde Hedef 3 Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement