Bal Ligi - Son Dakika
Yerel

Bal Ligi

Bal Ligi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4.Grup takımlarından 44 Malatyaspor, Şanlıurfa temsilcisi Siverek Belediyespor'u 3-2 mağlup etti.

15.04.2013 01:39

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, Şanlıurfa temsilcisi Siverek Belediyespor'u 3-2 mağlup etti.

Yeşiltepe Stadı'nda oynanan müsabakayı Gökhan Özbulut, Arif Köroğlu ve Rahmi Emrah Acar hakem üçlüsü yönetti.

44 Malatyaspor Emrah, Savaş, Vahit, Kemal, Cuma, Halil, Engin, Yalçın, Yusuf, Zafer ve Salih on biriyle sahaya çıktı. Siverek Belediyespor ise Necati, Abdullah, Mazlum, Mithat, Cevdet, Mehmet, Gökhan, Ömer, Burhan, Veysel ve Ferhat on biriyle mücadele etti.

44 Malatyaspor'a galibiyeti getiren golleri dakika 14'te Yalçın, dakika 16'da Zafer, dakika 90+4'te Cuma kaydetti. Siverek Belediyespor'un gollerini ise dakika 45 ve 75'te Burhan attı.

Öte yandan CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Yeşiltepe Stadına gelerek 44 Malatyaspor-Siverek Belediyespor maçını izledi. 44 Malatyasporlu futbolcular karşılaşmaya "Sayın Milletvekilimiz Veli Ağbaba hoş geldiniz. Desteklerinize teşekkürler" pankartıyla maça çıktı.

Karşılaşma öncesi gazetecilere açıklamada bulunan Milletvekili Ağbaba, "44 Malatyaspor'un sezonu şampiyon olarak tamamlamasını temenni ediyoruz. 44 Malatyaspor'un şampiyonluğa ulaşacağına inanıyoruz" dedi.

Ağbaba, Malatya'nın son dönemlerde sporda istenilen yerde olmadığına dikkat çekerek, "44 Malatyaspor, BAL 4. Grup'ta Malatya'yı en iyi şekilde temsil ediyor. Malatya takımları futbolda zor dönemlerden geçiyor. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale yükseldi. Yarı finale yükselen takımlardan birisi de Basel takımı. Geriye dönüp baktığımızda şuanda amatörde olan Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi'nde Basel ile karşılaşmış ve rakibini elinden kaçırmıştı. O dönemlerde UEFA'da oynayan Malatyaspor'un şuanda ne durumda olduğu gözler önünde. Bunda milletvekillerinin payı varsa bende üzerime düşen payı alıyorum. Bir kent, bir takıma sahip çıkamamışsa, bunun günahı büyüktür. Lafla büyükşehir olunmuyor. Büyükşehir, büyük takımlarla olunur" dedi.

44 Malatyaspo'un büyük özverilerle ligde mücadele ettiğine değinen Ağbaba, herkesin 44 Malatyaspor'a sahip çıkması gerektiğini de sözlerine ekledi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement