Balık Avlamak İçin Çine Çayına Giden Şahıs Boğuldu - Son Dakika
Yerel

Balık Avlamak İçin Çine Çayına Giden Şahıs Boğuldu

Aydın'ın Çine İlçesi'ne bağlı Karakollar Köyü'nde bir şahıs balık avlamak için gittiği Çine Çayı'nda boğuldu.

24.06.2012 18:00

Aydın'ın Çine İlçesi'ne bağlı Karakollar Köyü'nde bir şahıs balık avlamak için gittiği Çine Çayı'nda boğuldu. Dün gece eve dönmeyen Nedim Madran'ın yakınlarının ihbarı üzerine çayda yapılan aramada Madran'ın cesedi jandarmanın eğitimli köpeği buldu.

Edinilen bilgiye göre balık avlamayı seven Nedim Madran, karakollar Köyü'nden balık avlamak için Çine çayına gitti. Akşam eve dönmeyen nedim Madran'ın yakınları aynı zamanda rahatsız olan şahsın hayatından endişe ettiklerini belirterek durumu jandarmaya ihbar ederek yardım istediler. Bodrum AKUT Ekibinin de katıldığı arama çalışmalarında önce 57 yaşındaki Nedim Madran'ın çay kenarına bıraktığı bisikleti bulundu. Uzun süren aramalar sonunda Çine çayı içerisinde bulunan ceset otopsiye alındı.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(İK)

24.06.2012 17: 40: 45

TSI

NNNN - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balık Avlamak İçin Çine Çayına Giden Şahıs Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement