Balıkesir Belediye Başkanı Ok, Veda Etti - Son Dakika
Yerel

Balıkesir Belediye Başkanı Ok, Veda Etti

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Balıkesir'de güzellik varsa halkına, çirkinlik varsa sadece şahsına ait olduğunu söyledi.

01.04.2014 14:04  Güncelleme: 14:11

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Balıkesir'de güzellik varsa halkına, çirkinlik varsa sadece şahsına ait olduğunu söyledi.

Ok, makamında düzenlediği basın toplantısında, basın mensuplarıyla 5 yıl boyunca çok sayıda programda bir araya geldiklerini belirterek, gazetecileri basın emekçisinin ötesinde çalışma arkadaşı olarak gördüklerini kaydetti.

Zaman zaman iş gereği gerilimler yaşanabildiğini dile getiren Ok, "İş gereği ben sizi kırmış olabilirim, kırdım da bunu açıkça ifade ediyorum. Hakkınızı helal edin. Sizlerden memnunum. Bunu sizi hoşnut etmek için söylemiyorum. Bazen kendimizi kaptırıp iş gereği yüksek tonlu gerilimler oldu. Hepinize sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Balıkesir'in kendilerine her zaman destek verdiği ifade eden Ok, şunları kaydetti:

"5 yıl boyunca hangi partili olursa olsun bizim yanımızda oldular. 5 yıllık zaman içinde çok güzel eserler yaptık. Özellikle de insanların gönlünü fethettik. Huzurlarınızda Balıkesir halkına bizlere verdiği destekleri için teşekkür ediyorum. Haklarını helal etmelerini istiyorum. Balıkesir'de güzellik varsa halkına, çirkinlik varsa sadece şahsıma aittir. Hoş olmayan bir şey varsa sorumlusu benim."

Seçimi kazanacağından emin olduğu için öncesinde belediye çalışanlarıyla vedalaşmadığını belirten Ok, "Sokağı temizleyen temizlik işçilerinden, kazma kürek sallayan fen işleri ekiplerine, masa başındaki memurlardan, şeflere ve müdürlere kadar tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Özveriyle çalıştılar. Belediyecilik zor ve fedakarlık işi. Eğer Balıkesir'de olumsuz bir şey varsa burada asla çalışanların kusuru yok, bu da şahsıma aittir" diye konuştu.

Ok, seçimi kazanan Ahmet Edip Uğur'u tebrik ederek, Uğur'un, dün mesai bitiminde belediyeye gelerek odaları gezmesini tepkiyle karşıladığını söyledi. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Balıkesir Belediye Başkanı Ok, Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement