Balıkesir'in Gururu Oldular - Son Dakika
Yerel

Balıkesir'in Gururu Oldular

Balıkesir\'in Gururu Oldular

Sırbistan'da yapılan Poomsea Open Şampiyonasında Balıkesirli tekvandocular Dilek Yozgat Eder ve İsmail Kökçü, aldıkları derece ile gurur kaynağı oldu.
24 Kasımda Sırbistan'da yapılan 6.Poomsea Open Şampiyonasında fırtına gibi esen...

29.11.2013 18:40

Sırbistan'da yapılan Poomsea Open Şampiyonasında Balıkesirli tekvandocular Dilek Yozgat Eder ve İsmail Kökçü, aldıkları derece ile gurur kaynağı oldu.

24 Kasımda Sırbistan'da yapılan 6. Poomsea Open Şampiyonasında fırtına gibi esen tekvandocular, 15 ülkeden 39 takım ve 278 sporcunun katıldığı şampiyonada takım halinde 2. oldu. Poomsea dalında ülkemizin tanınmış sporcularından Hayri Temel Alper, Dilek Yozgat Eder, İsmail Kökçü,Ülkü Tortop ve Şahin Altun'un katıldığı şampiyonada, Recep Başkan da hakem olarak görev yaptı. Türkiye'nin gurur kaynağı olan tekvando takımında yer alan Balıkesirli sporcular Dilek Yozgat Eder ve İsmail Kökçü, ilk uluslararası tecrübelerinde büyük başarı elde etti.

Çalışmalarını Rahmi Kula Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda sürdüren Eder ve Kökçü, hedeflerinin milli takıma yükselmek olduğunu söyleyerek, "Çalışmalarımızın karşılığını aldığımız ve ülkemizi iyi bir şeklide temsil ettiğimiz için sevinçliyiz. Bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Bu başarı bizi kamçıladı. Daha çok çalışarak daha büyük başarılar elde etmek için çalışacağız" dediler. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balıkesir'in Gururu Oldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement