Ballı'dan Kaymakam ve Emniyet Amirine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ballı'dan Kaymakam ve Emniyet Amirine Ziyaret

Ballı\'dan Kaymakam ve Emniyet Amirine Ziyaret

İhlas Haber Ajansı (İHA) Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı, Ordu'nun Kumru İlçe Kaymakamı Ahmet Özkan ve Emniyet Amiri Mehmet Öztürk'ü ziyaret etti.

10.04.2013 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İhlas Haber Ajansı (İHA) Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı, Ordu'nun Kumru İlçe Kaymakamı Ahmet Özkan ve Emniyet Amiri Mehmet Öztürk'ü ziyaret etti.

Özel bir ziyaret için memleketi Kumru'da bulunan İHA Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı, beraberinde Yukarıdamlalı Belediye Başkanı Nevzat Kavasoğlu ile İlçe Kaymakamı Ahmet Özkan'ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Kaymakam Ahmet Özkan, "İHA gibi bir kuruluşun başında bir hemşehrimizin olması, bizleri memnun etmektedir. Kendilerine, ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

İsmail Ballı, buradan sonra 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Amiri Mehmet Öztürk'ü ziyaret ederek kutlamada bulundu. İsmail Ballı yaptığı açıklamada, "İlçe Kaymakamımız Ahmet Özkan beyi ziyaret ettik. Kendisiyle daha önce görüşme fırsatımız olmamıştı. Özel işlerim sebebiyle geldiğim ilçemde kendilerini ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledik. 10 Nisan Polis Haftası'yla da ilgili olarak İlçe Emniyet Amirimizi ziyaret ederek haftalarını kutladık" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ballı'dan Kaymakam ve Emniyet Amirine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement