Bandırma'da uçurtma şenliği - Son Dakika
Yerel

Bandırma'da uçurtma şenliği

- Bandırma'da uçurtma şenliği Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde düzenlenen geleneksel uçurtma şenliğinde her yaştan insan doyasıya eğlendi.

24.04.2022 17:41  Güncelleme: 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Bandırma'da uçurtma şenliği

BALIKESİR - Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde düzenlenen geleneksel uçurtma şenliğinde her yaştan insan doyasıya eğlendi.

Bandırma Belediyesi ve Kent Konseyinin geleneksel olarak düzenlediği uçurtma şenliğinin bu ikincisi düzenlendi. Bandırmalıların büyük ilgi gösterdiği şenlikte vatandaşlar çeşitli aktivitelerle bol bol eğlendi. Etkinlik hakkında değerlendirmede bulunan Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, " Bandırma'da 23 Nisan'ı dün coşku ile kutladık. Pazar günü de belediyemizin etkinlikleri devam ediyor. İki senedir pandemiyle mücadele edilip bir çok etkinlik gerçekleştirilmedi. Bugün Bandırma Belediyesi olarak uçurtma şenliğimizi düzenliyoruz. Geleneksel uçurtma şenliğinin benim dönemimde ikinci oldu. Bugün çok güzel bir etkinlik gerçekleştiriyoruz, Bandırma'nın hepsi burada, herkes çok güzel eğleniyor. Uçurtmaları ücretsiz dağıttık, şimdi Bandırma sahilinde uçurtmalar uçuyor. Bizde uçurtma uçurduk, gayet keyifli bir ortam var burada. 23 Nisan'a yakışır bir şekilde etkinlikler düzenliyoruz" diye konuştu.

Bandırma\'da uçurtma şenliği
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bandırma'da uçurtma şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement