Başbakan Erdoğan'ın Tekirdağ Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başbakan Erdoğan'ın Tekirdağ Ziyareti

Başbakan Erdoğan\'ın Tekirdağ Ziyareti

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Kambur: "Bütün halkımızı toplu açılış programlarına bekliyoruz"

05.12.2013 12:09

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 6 Aralık Cuma günü Tekirdağ'a geleceğini söyledi.

Kambur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın düzenleyeceği Trakya ziyareti kapsamında Cuma günü Kırklareli'yi ziyaret edeceğini, aynı gün akşam saatlerinde Tekirdağ'a geleceğini belirtti.

Başbakan Erdoğan'ın cuma günü partililerle akşam yemeğinde bir araya geleceğini ifade eden Kambur, "Cumartesi günü saat 11.00'de Tekirdağ Valiliği önünde Başbakanımızın katılımıyla toplu açılış törenimiz olacak. Daha sonra Çerkezköy ve Çorlu'da da toplu açılış törenimiz olacak. Başbakanımız, buralarda Tekirdağ'a gelmiş olan hizmetlerle ilgili, bu hizmetlerin açılışını toplu olarak yapmış olacak" dedi.

Kambur, Başbakan Erdoğan'ın, Çorlu'da Tekirdağ Valiliğinin düzenleyeceği akşam yemeğinde iş adamlarıyla bir araya geleceğini ve ardından Edirne'ye gideceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Başbakanımızın Tekirdağ'a ziyareti bir hayli zamandır beklenen bir ziyaret aslında. Tekirdağ'a yazın gelecekti, burada düzenleyeceğimiz Gençlik Şöleni'ne katılacaktı ancak Reyhanlı'daki menfur saldırı nedeniyle Gençlik Şölenimiz iptal edilmişti. O zamanki program bu zamana kadar sarktı. İşte 7 Aralık'taki program, bir nevi o gün yapılamayan kısmın rövanşı olacak gibi. Biz bütün halkımızı Tekirdağ merkez, Çerkezköy ve Çorlu'da yapılacak toplu açılış programlarına bekliyoruz." - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başbakan Erdoğan'ın Tekirdağ Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement