Gaziantep'te Basın Kuruluşlarına Teşekkür Belgesi - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'te Basın Kuruluşlarına Teşekkür Belgesi

Gaziantep\'te Basın Kuruluşlarına Teşekkür Belgesi

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü, Gaziantep basınına organ bağışı konusunda gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür belgesi verdi.

10.12.2015 12:22  Güncelleme: 12:25

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü Gaziantep basınına organ bağışı konusunda gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür belgesi verdi.

İl Sağlık Müdürlüğü medya kurumlarıyla kahvaltıda buluştu. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından basın kurumlarının temsilcilerine teşekkür belgesi aldı. Gaziantep İl Sağlık Müdürü Sadettin Yazı, basının organ bağışı konusunda gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. Şahibey Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Murat Taner Gülşen, organ bağışı meselesinin herkesin meselesi olduğunu vurgulayarak, "Bu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesin meselesidir. Bir öğrenciye anlatırsan o gider köyünde anlatır. Oradan da komşu başka bir köye gider böyle yayılır. O hastaların acısını bizler biliyoruz. Çaresizlikleri bizim yüreğimizi burkuyor. İnsan öldükten sonra toprak olmasın yaşamaya devam etsin" dedi. Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, "Organ Bağışının toplumda yavaş yavaş oturmaya başladığını belirterek, bütün kurum ve kuruluşlar üzerine sorumluluk düşen herkes bu kampanyaya destek olmalı diye düşünüyorum. Devleti insan yaşatır insanı da iyilikler yaşatır. Kuranı kerimde bir insanı yaşatmanın onun yaşamasına vesile olmanın sevabının önemi herkes tarafından bilinmektedir. Bu kampanyada emeği geçen bütün görevli kardeşlerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Basın kuruluşların temsilcilerine teşekkür belgesi verildikten sonra program sona erdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep'te Basın Kuruluşlarına Teşekkür Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement