Başiskele Belediyesi tarafından sokaklara yerleştirilen cam atık kumbaraları sayesinde 3.5 ton cam atık geri kazandırıldı.
Başiskele Belediyesi geri dönüşümü çalışmaları kapsamında kağıt, karton, plastik, atık elektronik, bitkisel atık yağ ve atık pilleri evsel atıklardan ayrı olarak topluyor. Geri dönüştürülebilir atıkları düzenli olarak toplayan ekipler cam atıklarının ayrı toplanması için yaygınlaştırmayı planladığı cam atık kumbaralarından ayda 3,5 ton cam geri kazanılıyor.
Başiskele Belediyesi ekipleri tarafından tespit edilen noktalara yerleştirilen 32 adet 900 litre ve 250 kilo kapasiteli cam kumbaralar sayesinde ayda 3,5 ton cam atık, ülke ekonomisine geri kazandırıldı. Başiskele Belediyesi elde edilen sonucun başarısı nedeniyle ilçede artan nüfusa karşılık cam atık kumbaraları daha da yaygınlaştırılacağını bildirdi. - KOCAELİ
Son Dakika › Yerel › Başiskele'de Ayda 3.5 Ton Cam Atık Geri Kazanılıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?