Başiskele'de Zafer Bayramı Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Başiskele'de Zafer Bayramı Coşkusu

Başiskele\'de Zafer Bayramı Coşkusu

Büyük zaferin 90.yılı olan 30 Ağustos Zafer Bayramı kent genelinde olduğu gibi Başiskele'de de düzenlenen törenle kutlandı.

30.08.2012 12:53

Büyük zaferin 90. yılı olan 30 Ağustos Zafer Bayramı kent genelinde olduğu gibi Başiskele'de de düzenlenen törenle kutlandı. Başiskele Kaymakamlık bahçesinde gerçekleşen programa Başiskele Kaymakamı Ali Partal, Garnizon Komutanı Yarbay Savaş Tuncer, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, ilçe müdürleri, kaymakamlık birim müdürleri, muhtarlar, askeri erkan ile belediye çalışanları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende sırasıyla Kaymakam Ali Partal, Garnizon Komutanı Yarbay Savaş Tuncer, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Program Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili mesajının okunmasıyla devam etti. Kaymakam Partal, Garnizon Komutanı Yarbay Tuncer ve Başkan Ayaz daha sonra kaymakamlık makamına çıkarak ilçe protokolünün bayram tebriklerini kabul etti. Törenin sonunda protokole ikram yapıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başiskele'de Zafer Bayramı Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement