Başkan Adayı Kalay, Projelerini Açıklayacak - Son Dakika
Yerel

Başkan Adayı Kalay, Projelerini Açıklayacak

Başkan Adayı Kalay, Projelerini Açıklayacak

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas’ın katılımı ile 23 Şubat Pazar günü gerçekleşecek olan geniş katılımlı toplantıda Belediye Meclis Üyelerini tanıtarak, projelerini açıklayacak.

22.02.2014 11:44

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas'ın katılımı ile 23 Şubat Pazar günü gerçekleşecek olan geniş katılımlı toplantıda Belediye Meclis Üyelerini tanıtarak, projelerini açıklayacak.

AK Parti'nin Belediye ve İl Genel Meclisi Üyesi adaylarının belli olmasının ardından Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay'ın Bartın için ürettiği projeler merakla bekleniyordu. Pazar günü Kültür Merkezinde yapılacak olan toplantıda Bartın için dev projelerin açıklanacağı sinyalini veren Kalay, "Belediye Meclis Üyesi adaylarımızı açıkladık. Bartın'ı en güzel şekilde temsil eden ve mesleklerinde kariyer sahibi olan insanlardan oluşan güçlü bir Belediye Meclis Üyesi Aday kadrosu oluşturduk. Bu kadro 30 Mart'ta ki yerel seçimlerden sonra Bartın'ı geleceğe taşıyacak kadro olacak. Şimdi sıra projelerimizde, Bartın'ın çehresini değiştirecek, sorunlarına çözüm olacak projelerimizi Pazar günü açıklayacağız. 23 Şubat Pazar günü saat 13.00'da Bartın Kültür Merkezinde Belediye Meclis Üyesi Adaylarımızı ve projelerimizi tanıtacağımız; Sağlık Bakan Yardımcımız Agah Kafkas'ın da katılarak bizleri onurlandıracağı tanıtım toplantımıza tüm Bartınlı hemşehrilerimi davet ediyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Adayı Kalay, Projelerini Açıklayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement