Başkan Ak Engellilerle İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Ak Engellilerle İftarda Bir Araya Geldi

Başkan Ak Engellilerle İftarda Bir Araya Geldi

“Engelli dostu” hizmetleriyle ön plana çıkan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören’deki engelliler ve aileleri için iftar verdi.

11.06.2016 11:32

"Engelli dostu" hizmetleriyle ön plana çıkan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören'deki engelliler ve aileleri için iftar verdi.

Keçiören Belediyesi Güçsüzler Yurdu bahçesinde verilen iftara Başkan Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak da katıldı. İftara gelen engelliler ve aileleriyle tek tek ilgilenen Başkan Ak, "Hayırlı Ramazanlar" temennisinde bulundu. Program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlarken, iftar yemeğinin sonunda ise hep birlikte dua edildi. Havai fişek gösterisinin de yapıldığı programda konuşan Mustafa Ak, Ramazan'ın paylaşma ayı olduğunu belirterek, "Biz de bu paylaşma ve dayanışma ayında sizlerle birlikte güzel bir iftar yapmak istedik" dedi.

Her sağlam bireyin bir engelli adayı olduğunu ifade eden Başkan Ak, "Engellilerimiz bizim birer parçamızdır. Onlarla her zaman hayatı ortak bir şekilde paylaşıyoruz. Bizim için diğer bireylerden hiçbir farkları yoktur. Onların tüm ihtiyaçlarının karşılanması, yaşam kalitelerinin yükseltilmesi, şehir hayatında rahat yaşayabilmeleri için belediye olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Engellilere her zaman daha fazla ihtimam gösteriyoruz" diye konuştu.

Başkan Ak, çocukların ve ailelerin ricaları üzerine hatıra fotoğrafı da çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ak Engellilerle İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement