Başkan Akaydın, "Belediyecilik Vizyon İster" - Son Dakika
Yerel

Başkan Akaydın, "Belediyecilik Vizyon İster"

Başkan Akaydın, "Belediyecilik Vizyon İster"

Antalya Servisçiler Odası üyeleri ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, yeni ulaşım sisteminden halkın memnun olduğunu belirterek, “Belediyecilik vizyon ister. Kırmızı otobüsleri, elektronik bilet sistemini ve aktarmalı ulaşımı kimse kaldıramaz. Bu hizmetler çağın gereği” dedi.

12.03.2014 14:40

Antalya Servisçiler Odası üyeleri ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, yeni ulaşım sisteminden halkın memnun olduğunu belirterek, "Belediyecilik vizyon ister. Kırmızı otobüsleri, elektronik bilet sistemini ve aktarmalı ulaşımı kimse kaldıramaz. Bu hizmetler çağın gereği" dedi.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Toplantı Salonu'nda servis şoförleri ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'a Cumhuriyet Halk Partsi (CHP) Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal ve Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner eşlik etti. Başkan Akaydın, kalabalık katılımdan dolayı servis şoförlerine teşekkür etti. Başkan Akaydın ayrıca yeni göreve gelen Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin ve Yönetim Kurulu'na başarılar diledi.

SERVİSÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Antalya'da servis şoförlerinin disiplinli çalışma ile örnek bir davranış sergilediklerini söyleyen Başkan Akaydın, "Ben sizi toplu taşımanın çok özel bir grubu olarak görüyorum.

Anne babalar, en kıymetli varlıklarını, çocuklarını sizlere emanet ediyorlar. İşlerinizi büyük bir disiplinle çok güzel yaptığınızı biliyorum. Bu konuda teşekkür ediyorum" dedi.Görev sürecince Antalya'ya sunduğu hizmetleri bir slayt gösterisi ile anlatan Başkan Akaydın, yeni dönemdeki projelerini sundu.

ULAŞIMDA DEVRİM YAPTIK

Sosyal demokrat belediye olarak her zaman halkın huzurunu düşündüklerini ve bu yönde hizmet ürettiklerini söyleyen Başkan Mustafa Akaydın, ulaşım sisteminde yapılan yeni düzenlemeden Antalya'nın mutlu olduğunu söyledi. 2011 yılında şehirde ulaşım devrimi yaptıklarını ifade eden Başkan Akaydın, 137 civarında olan ulaşım güzergahı sayısının yeni düzenleme ile 100'e indirildiğini kaydetti.

HALK MEMNUNİYETİ YÜZDE 70

Yapılan anketlerde ulaşımda memnuniyetin yüzde 70'in üstünde olduğunu belirten Başkan Akaydın, "Belediyecilik vizyon ister. Halen bazı vizyonsuz politikacılar kırmızı otobüsleri, elektronik bilet sistemini ve aktarmalı ulaşımı kaldıracağız diyorlar. Bu hizmetler çağın gereği. Bunları kaldıramazsınız. Vizyon sahibi bir belediye başkanı elektrikli minibüsü nasıl şehre kazandırabilirim diye düşünmeli" diye konuştu.

SORUNLARINI DİNLEDİ

Servisçilerden büyük alkış alan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin'den, servisçi esnafının sorunlarını anlatan dosyayı teslim aldı. Akaydın, dosyayı inceleyeceğini belirterek, "Antalya halkı adına her zaman doğru hizmetin yanındayız. Gereken her konuda yanınızda olacağım" dedi.

Başkan Mustafa Akaydın daha sonda AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok'u makamında ziyaret ederek, esnafın sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akaydın, 'Belediyecilik Vizyon İster' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement