Başkan Aksu;"Heykeller Kentlerin Kimliğini Oluşturur" - Son Dakika
Yerel

Başkan Aksu;"Heykeller Kentlerin Kimliğini Oluşturur"

Başkan Aksu;"Heykeller Kentlerin Kimliğini Oluşturur"

Giresun Belediyesi tarafından projelendirilen ve Başbakanlık Tanıtım Fonu tarafından desteklenen birinci Uluslararası Giresun Taş Heykel Sempozyumu sona erdi.

05.12.2015 17:09

Giresun Belediyesi tarafından projelendirilen ve Başbakanlık Tanıtım Fonu tarafından desteklenen birinci Uluslararası Giresun Taş Heykel Sempozyumu sona erdi. 21 gün devam eden sempozyum sonunda ortaya çıkan eserler Atatürk Meydanı'nda sergilenmeye başlandı.

Heykeller kentlerin kimliğini oluşturur diyen Belediye Başkanı Kerim Aksu, "Heykel sanatçılarımız 21 gün liman sahasında soğuk, yağmur demeden eserlerini yaptılar. Şehrimizin kimliğini, denizi, dalgaları, insanı, daha doğrusu bizi simgelediler. Binalar elli, yüz yıl yaşar. Bu heykeller yüz yıllarca, bin yıl, belki daha fazla yaşayacak. Benim için önemli bir projeydi, kısmet bugüne oldu. Öncelikle bu eserleri bizler için yapan sanatçılarımıza, koordinatör Ekrem Yılmaz'a, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Heykel sempozyumuna katılan sanatçılara teşekkür belgeleri Belediye Başkanı Kerim Aksu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ve diğer katılımcılar tarafından verildi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Aksu;'Heykeller Kentlerin Kimliğini Oluşturur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement