Başkan Bayram Belediyesporla Vedalaştı - Son Dakika
Yerel

Başkan Bayram Belediyesporla Vedalaştı

Başkan Bayram Belediyesporla Vedalaştı

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Belediyespor Kulübü sporcuları ile yemekli toplantıda bir araya gelerek vedalaştı.

25.03.2014 12:16

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Belediye spor Kulübü sporcuları ile yemekli toplantıda bir araya gelerek vedalaştı. Sohbet havası şeklinde geçen toplantıda konuşan Başkan Bayram sporculara hitaben "Sizler Düzce'de sporun gelişmesine katkıda bulunacaksınız. Yetenek ve becerilerinizle hayatın her alanda başarılı olabilirsiniz" dedi.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram belediye hizmet döneminin sona ermesi nedeniyle veda ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Bayram veda ziyaretleri içine Düzce Belediyespor Kulübü sporcularını da aldı. Coşkun yemek salonunda U ligi takımları ve A takımı sporcuları ile bir araya gelen Başkan Bayram sohbet toplantısı yaptı. Yemek sonrası bir konuşma yapan Başkan Bayram "Öncelikli ailelerinizi tebrik ediyorum. Sizleri spora teşvik ettikleri ve bize güvendikleri için. Gençlerin zamanlarını nasıl değerlendirdikleri çok önemlidir. Sizler doğru işler yapıyorsunuz. Uğraştığınız spor dalı kadar, sporcu kimliği taşımanız daha önemlidir. Bunu öğreniyorsunuz. Bugünlerin değerini bilin. Yarın bu günleri çok güzel günler olarak anacak ve paylaşacaksınız. Ben hepinizin ayrı ayrı başarılı olacağınıza inanıyorum. Düzce'de sporun gelişmesine önemli katkılarınız olacaktır. Buna destek vereceksiniz. Spor alanındaki başarıyı hayatınızın diğer alanlarında da göstermelisiniz. Bunu yapabilirsiniz. Başarıyı bütün hayatınıza yansıtabilirsiniz" dedi.

Başkan Bayram'ın konuşmasının ardından sporcular söz alarak görüşlerini belirttiler. Düzce Belediyespor Kulübü adına Kulüp Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Demirel ile Koordinatör ve Etüd Proje Müdürü Kenan Özen Başkan İsmail Bayram'a ismine yazılı bir forma ile hediyeler verdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Bayram Belediyesporla Vedalaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement