Başkan Bayram Küçük Sanayi Sitesi Yönetimiyle Biraraya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Bayram Küçük Sanayi Sitesi Yönetimiyle Biraraya Geldi

Başkan Bayram Küçük Sanayi Sitesi Yönetimiyle Biraraya Geldi

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, eski sanayi çarşısında uygulanması düşünülen Kentsel Dönüşüm Projesi için Küçük Sanayi Sitesi (KSS) Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

30.05.2012 16:28

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, eski sanayi çarşısında uygulanması düşünülen Kentsel Dönüşüm Projesi için Küçük Sanayi Sitesi (KSS) Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Belediyede gerçekleştirilen toplantıda KSS'nin Küçük Melen mevkiindeki sitesi ile sanayi esnafının mevcut durumunun değerlendirilmesi yapıldı.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, eski sanayi çarşısındaki kentsel dönüşüm projesinin ikinci aşamasında Küçük Sanayi Sitesi yönetimi ile bir araya geldi. KSS Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bakan ile Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Bayram'ın daveti üzerine belediyede encümen salonunda yapılan toplantıya katıldılar. Toplantının gündeminde eski sanayi çarşısının kentsel dönüşüm projesine içine alınması yer aldı. KSS Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bakan kooperatifin çalışmaları ve küçük melen mevkiinde bulunan sitenin mevcut durumu hakkında bilgi verdi. Belediye Başkanı İsmail Bayram da kentsel dönüşüm projesinin ana hatları ile sanayi esnafı görüşmesindeki izlenimleri KSS Yönetimi ile paylaştı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Bayram Küçük Sanayi Sitesi Yönetimiyle Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement