Başkan Burma'ya Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

Başkan Burma'ya Ziyaretler

Başkan Burma\'ya Ziyaretler

Şehit Yüzbaşı Yücel Ünsal İlköğretim Okulu Judo Kulübü sporcuları Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'yı ziyaret ederek, kendilerine bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

12.01.2012 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit Yüzbaşı Yücel Ünsal İlköğretim Okulu Judo Kulübü sporcuları Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'yı ziyaret ederek, kendilerine bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Türkiye Judo 1. Ligi'nden süper lige çıkan Şehit Yüzbaşı Yücel Ünsal İlköğretim Okulu Judo Kulübü sporcuları Okul Müdürü Selami Demir ve eğitmenleri Sadettin Ekinci ile birlikte elinde kupaları olduğu halde Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'yı ziyaret ettiler. Genç sporcuların ligde ilk iki dereceye girerek, Türkiye Judo Süper Ligi'ne çıkmalarının büyük bir başarı olduğunu, bunu kendisinin gibi herkesin desteklemesi gerektiğini belirten Başkan Metin Burma, judocuları başarılarından dolayı altınla ödüllendirildi.

Nisan ayında başlayacak olan süper lig müsabakalarına hazırlandıklarını, ancak burada mücadele etmenin oldukça masraflı olduğunu belirten sporcular, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'dan daha çok destek istediler. Başkan Burma ise, "Yalnızca sizlere değil, ilçemdeki bütün okullara ve öğrencilere elimden gelen desteği veriyorum, vermeye de devam edeceğim. Atakum eğitim alanında çok gelişiyor ve daha da gelişecektir. Bunda benim de katkım olduğu için sevinçliyim, gururluyum. Çünkü görüntü değil, katkı veriyorum" diye konuştu.

TARIM MESLEK LİSESİ'NDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Atakum Tarım Meslek Lisesi, Müdürü Veteriner Mustafa Aydın ve Okul Aile Birliği Başkanı Nihal Gürpınar ile öğrenciler, bir süre önce okullarına geldiğinde kendisine ilettikleri sorunları çözdüğü için Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'ya teşekkür ziyaretinde bulundular. Okullara her zaman yardımcı olduğunu, onlar için elinden geleni yapmayı görev saydığını belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin daha iyi koşullarda eğitim ve öğrenimlerini sürdürmeleri için gönüllü olarak elimden ne geliyorsa yapıyorum, yapmaya da devam edeceğim. Atakum'daki eğitimin kalitesinin yükselmesinde benim de katkım olduğunu bilmek beni gururlandırıyor, sevindiriyor" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Burma'ya Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement