Başkan Burma, Yeşildereliler'le Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Burma, Yeşildereliler'le Buluştu

Başkan Burma, Yeşildereliler\'le Buluştu

Halk gezilerini sürdüren Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, bu kez de Yeşildere Mahallesi Sakinleri ile bir araya geldi.

09.02.2014 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halk gezilerini sürdüren Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, bu kez de Yeşildere Mahallesi Sakinleri ile bir araya geldi. Burma, "Atakum'da öngördüğümüzden daha çok hizmet yaparak, elimizin değmediği yer bırakmadık" dedi.

Atakum merkezde bulunan Yeşildere Mahallesi'nin yapılan hizmetlerle çok geliştiğini, bunun devam edeceğini de sözlerine ekleyen Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Atakumdaki gelişimden ve değişimden en çok payını alanlardan birisi de bu mahalledir.Ama burada yapacaklarımız bitmemiştir. Hizmetler artarak devam edecektir. Atakum genelinde de bu böyledir. Buradan Taflan'ın sonuna kadar çok geniş bir alanda halkımızın hayatını kolaylaştıracak projeleri ve eserleri hayata geçirmek için elimizden gelen bütün gayretle çalışıyor, üretiyoruz. Yaptığımız şeyleri de birilerinin değil halkın yararına yaptığımız için kaynaklarımızı da doğru ve dürüst bir şekilde kullanıyoruz. Bu da bize mevcut imkanlarla yapılabilecekten çok daha büyük ve fazla işi Atakumluya kazandırma avantajı sağlıyor" şeklinde konuştu.

Yeşildere Mahallesi Sakinlerinin istek ve sorunlarını da dinleyen Başkan Burma, "Sizin her türlü talebinizi yerine getirmeye çalıştığımı, bugüne kadar size önemli hizmetler sunduğumu iyi biliyorsunuz. Bir takım eksikliklerimiz olabilir.Bunlar zamanla düzelir. Aramızda oluşan sevgi ve dostluk bağı sayesinde iyi iletişim kurabiliyor ve birbirimizi anlayabiliyoruz. Bu böyle sürsün,mahallenizdeki ve ilçemizdeki gelişim ve değişim devam etsin isterim" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Burma, Yeşildereliler'le Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement