Başkan Çakır, Malatya Huzurevi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Çakır, Malatya Huzurevi'ni Ziyaret Etti

Başkan Çakır, Malatya Huzurevi\'ni Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ramazan Bayramı öncesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Malatya Huzurevi’ni ziyaret ederek, burada kalan yaşlı vatandaşların bayramını kutladı.

03.07.2016 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ramazan Bayramı öncesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Malatya Huzurevi'ni ziyaret ederek, burada kalan yaşlı vatandaşların bayramını kutladı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın Huzurevi ziyaretine, Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş ile Huzurevi Müdürü Mahmut Özbulut eşlik etti. Ziyaret sırasında Huzurevi'nde kalan yaşlılarla yakından ilgilenen Çakır, "Bayram öncesinde bu ziyareti gerçekleştirerek hem sizleri görmek hem de varsa bir ihtiyacınız onu gidermek istedik. Bayramlar güzel günlerdir. Allah hepimize güzel bayramlar nasip etsin. Bu vesile ile Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum, sağlık ve sıhhat içinde bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum" diye konuştu.

Çakır, Huzurevi'nde kalan yaşlılarla tek tek ilgilenerek karanfil ve çeşitli hediyeler dağıttı. Çakır ayrıca Huzurevi'nde çalışan personellerin de bayramını kutlayarak karanfil verdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çakır, Malatya Huzurevi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement