Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Didim'de Şehitler İçin Pilav Hayrına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Didim'de Şehitler İçin Pilav Hayrına Katıldı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Didim\'de Şehitler İçin Pilav Hayrına Katıldı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Didim'de düzenlenen pilav hayrına katıldı ve ardından pazar yerini gezerek vatandaşlarla ve pazarcı esnafıyla sohbet etti. Çerçioğlu'na Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay da eşlik etti. Didimliler, Çerçioğlu'na büyük ilgi gösterdi.

24.01.2024 16:18  Güncelleme: 16:20

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Didim'de şehitlerimiz için düzenlenen pilav hayrına katıldı; ardından pazar yerini gezerek hem vatandaşlarla hem de pazarcı esnafıyla sohbet etti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Didim'de pazar ziyareti gerçekleştirdi. Çerçioğlu Didim programına ilk olarak halk pazarında Büyükşehir Belediyesi'nin şehitlerimiz için düzenlediği pilav hayrına katıldı. Çerçioğlu'na Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'da eşlik etti. Pilav hayrının ardından Çerçioğlu ve Atabay birlikte pazar yerini gezdi.

Pazarcı esnafından alış veriş yaparak sohbet eden Çerçioğlu hem de vatandaşlarla sohbet etti. Didimliler Çerçioğlu'na büyük ilgi gösterdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Didim'de Şehitler İçin Pilav Hayrına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement